Song parody of

Inga Problem

by Snook

Here's where you get creative! Use our cool song parody creator to make a totally new musical idea and lyrics for the Inga Problem song by Snook.

Simply click on any word to get rhyming words suggestion to use instead of the original ones. You may also remove or alter entire lines if needed — when you're done save your work and share it with our community — have fun!

  • English (English)
  • Français (French)
  • Español (Spanish)

(Är, är) Är det så här? (Så) här finns ingenting att klaga på För el och rinnande vatten det har jag dagen lång Jag har en iPod om jag vill ha klagosång Och en arbetsdag som är lagom lång Har vunnit titlar med min gatukonst Numera nummer ett här i falukorv Så ni kan inte tysta mig som Falun Gong i Babylon För dom räknar ju min röst när det blir valomgång Jag kan utbilda mig nu det är bara att ett lån (Här, här) här finns ingenting att klaga på Mitt liv går framåt som ett maraton Dom spelar vår låt hela dagen lång Vet inte varför men det saknas nåt Det är som att låtsas som det regnar i en hagelstorm Så jag borde väl va lycklig utan klagomål (För) här finns ingenting att klaga på [Ref] Är det så här det känns att va lycklig? Det är inga problem Är det så här det känns att va lycklig? Det är inga problem, det är inga problem Jag har klippt mig skaffat ett jobb och lite brösthår Flickvän och en garderob med mössor Så jag borde vara lycklig nu Eller vadå Eller vad tycker du? Mina problem är små, jag har en egen tv-vrå med PS2 Hörru vad är det då som står i vägen för att vara lycklig nu? (Vad, vad, vad) Hörru vad tycker du? Jag har en jävligt fet lägenhet i Hägersten som säkerhet Så att jag säkert vet att jag kommer att bli lycklig nu (Eller hur) Och jag är en av de bästa i gemet har f-skattesedel Och sponsordeal så det är bäst att det leder till att Till att livet får ett lyckligt slut Jag kanske borde vara lycklig nu [Ref] Jag blir galen snart för varje dag av mitt liv är galenskap Nu när jag har det bra För du jag växte upp som barn i Afrika Så jag har sett baksidorna i Afrika Så nu idag borde jag va riktigt lycklig Men känner mig nog mera som en vingklippt pingvin Samvetet säger en sak, lust något annat Det lär väl även dom va överens om Se mitt stora problem är att mina problem Är så pass små att dom knappt räknas som problem Men dom gör lika ont för det så sjung med [Ref/outro]

Done creating your parody?

Don't keep it to yourself! Save it now so you can share it with the rest of the world!

Watch the song video

Inga Problem

402.6K
1,143     28

Browse Lyrics.com

Quiz

Are you a music master?

»
Styx: "Please believe me, my heart is in your hands. 'Cuz I'll be _______ ___"
A seeing you
B losing you
C watching you
D missing you

Free, no signup required:

Add to Chrome

Get instant explanation for any lyrics that hits you anywhere on the web!

Free, no signup required:

Add to Firefox

Get instant explanation for any acronym or abbreviation that hits you anywhere on the web!

Snook tracks

On Radio Right Now

Loading...

Powered by OnRad.io


Think you know music? Test your MusicIQ here!